Weusthof is de MGF en MGTF specialist van Nederland. We leveren zowel nieuwe als gebruikte onderdelen voor uw MG. Door een uitgebreide voorraad kunnen we onderdelen snel leveren. Hiernaast geven we graag advies bij klachten of problemen van uw auto. Ook hebben we regelmatig een selectie MGF's en TF's voor verkoop in voorraad.
U kunt al uw onderdelen per email of telefoon bestellen waarna wij deze naar u versturen, of  u kunt een bezoek brengen aan onze vestiging in Wijchen (nabij Nijmegen).


 

TT MK4

Nu exclusief verkrijgbaar, Trevor Taylor MK4 sportuitlaat!

DE welbekende sportuitlaat voor de MGF en TF, welke in kleine gelimiteerde series geproduceerd worden. Deze TT MK4 sportuitlaat is een uitlaat met een diep en vol geluid, volledig vervaardigd uit RVS welke subliem is afgewerkt.

€ 400,00

 


Originele MG sleutelhanger

Bruin of zwart leder met het MG logo gelakt op een vernikkeld octagon.

€ 14,95

 


De eerste LE500 op het vaste land van Europa is vanaf 9 mei exclusief bij Weusthof te bewonderen. Bij deze willen wij u allen uitnodigen om kennis te komen maken en de nieuwe LE500 te bezichtigen.

De MG TF dood? Dat dacht je maar! De productie van de Chinees-Britse roadster is inmiddels op kleine schaal weer gestart in de fabriek van Longbridge.
De productie van de TF start met een tot 500 stuks gelimiteerde special edition, namelijk de LE500.

Deze variant is extra luxe uitgerust en heeft standaard zaken als parkeersensoren, een MP3-speler en andere speciale LE500-accessoires.
De MG TF heeft een 1,8-liter motor met een vermogen van 136 pk en een maximaal koppel van 165 Nm.

Vooralsnog is de LE500 in Europa alleen voor de Britten bestemd. Of de nieuwe MG ook naar andere Europese landen wordt geëxporteerd, hangt af van het succes in het Verenigd Koninkrijk.


Kraanvogelstraat 14 6601DH Wijchen | Tel 024-6416126 | Fax 024-6424301 | Email info@weusthof.com