Vering

Is uw MGF ook wat aan de lage kant of staat deze scheef?
Of heeft u ook zo'n last van drempels waar u bijna niet overheen komt?
Het komt vaak voor dat er wat 'veervloeistof' verloren is gegaan. Deze 'veervloeistof' is vloeistof waar de MGF op rust, wanneer er vloeistof verloren gaat zal dat ten koste van het comfort gaan en zal de hoogte van de auto aanpassen. Hierdoor is het steeds moeilijker door drempel-Nederland te rijden. Dit is op te lossen door de vering van de auto bij te vullen.
De auto komt weer op de hoogte te staan zoals deze uit de fabriek gereden is. Wij pompen de vering van uw MGF op.

 

Uitlijning

Trekt uw auto naar links of naar rechts, of slijten de banden scheef af, dan is het vaak van belang de auto goed uit te lijnen. Voor het uitlijnen is het wel belangrijk dat de auto van te voren goed op hoogte staat.  Wanneer de auto te laag staat, krijgt de auto direct een verkeerde wielstand. De volgorde is dan ook altijd eerst de auto op te pompen en daarna pas uit te lijnen.

 

Wilt u zelf controleren of de hoogte van uw auto correct is, dan kunt u dit op volgende wijze opmeten: de hoogte vanaf het midden van het naafdopje in het voorwiel tot de rand van het voorscherm moet ongeveer 36 cm zijn

Banden

Niet alleen het onderhoud is belangrijk voor uw MG, ook goede banden zijn van groot belang. Een MG is zeer gevoelig wanneer het om banden gaat. Het is daarom niet verstandig de banden tot de APK-eis te verslijten, maar deze al te vervangen wanneer ze onder de 3mm komen.
Voor goed advies omtrent uw banden, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
APK

Naast het leveren van onderdelen voor uw MGF of TF, verzorgen wij ook de jaarlijks verplichte APK. Mocht u de APK uitgevoerd willen hebben, kunt u telefonisch of per email een afspraak bij ons maken. Wanneer u het van te voren aangeeft, kunt u ook op deze APK wachten.

Onderhoud en reparatie

De core business van ons bedrijf ligt hoofdzakelijk op het verkopen van onderdelen en accessoires. Hiernaast zijn wij er altijd toe bereidt kleine reparaties uit te voeren. Ook kunnen we bij ons aangekochte accessoires aan uw MGF of TF monteren.
Voor grotere reparatie en onderhoudswerkzaamheden sturen wij onze klanten naar de dichtstbijzijnde ex MG-Rover dealer welke nu Autoservicepunt heet. Deze is gevestigd in Nijmegen, 15 minuten van ons vandaan.

 

Kraanvogelstraat 14 6601DH Wijchen | Tel 024-6416126 | Fax 024-6424301 | Email info@weusthof.com